Rasol de porc cu cartofi

de OtiliaB in Porc, 30 Dec 2013 | 5751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un rasol afumat
  • 1 kg cartofi
  • 300-400 g ciuperci champinion
  • sare sau delikat
  • piper
  • usturoi
  • 50 ml vin rosu/alb
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de porc cu cartofi:

Se spala rasolul de porc afumat si se cresteaza pana la os de cateva ori, in crestaturi se introduce bucati de usturoi, apoi se introduce la cuptor intr-o oala yena suficient de mare incat sa incapa si cartofii mai tarziu. Se lasa cca 1 ora, dupa care se adauga cartofii curatati si taiati cuburi, ciupercile felii sau intregi, dupa preferinta, se pune sare sau delikat, piper si vin. Se mai lasa la cuptor pentru aproximativ o ora.

Se serveste calda alaturi de muraturi (preferabil varza murata)!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de porc cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole cu ciolan afumat