Rasol de gaina

de Dya Daniela Andrei in Pui, 25 Iun 2014 | 7858 vizualizari

 

Cred ca as manca in fiecare zi si nu m-as satura :D

 

INGREDIENTE

  • carne de gaina
  • legume dupa preferinta (cartofi, morcovi , etc.)
  • sare dupa gust
  • mujdei de usturoi pentru servire
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de gaina:

Carnea se fierbe pana ce se poate patrunde relativ usor. In acest moment, saram dupa gust si adaugam legumele intregi. Continuam fierberea atat cat este necesar. Rasolul se serveste cald, alaturi de mujdeiul de usturoi.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Pe tot timpul fierberii, se curata spuma formata. Eventual se poate strecura supa/zeama.

2

Prefer sa servesc rasolul cu mujdei de usturoi si neaparat cu paine. Cunosc insa persoane ce il servesc cu mamaliguta si hrean proaspat ras (cu otet). Totul tine de gusturi. Oricum ar fi, este tare bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de gaina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

COMENTARII (21)

Rocsi 1

25.06.2014, 20:13

Dya Daniela Andrei 1

25.06.2014, 22:31

mamaieelena 1

26.06.2014, 20:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

ieri la 13:30

Supă cremă de conopidă - Deliciu fin și cremos

ieri la 10:24

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu piept de pui