Raggmunk (clatite suedeze)

de Anett in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2013 | 9661 vizualizari

 

O combinatie neobisnuita, dar merita incercat! :D

 

INGREDIENTE

  • 1/2 l lapte
  • 4 cartofi
  • faina
  • sare
  • 1 ou
  • bacon
  • gem de afine
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raggmunk (clatite suedeze):

Curatam cartofii si le dam pe razatoare, la gaura cea mai mare. Se face un aluat din lapte, oua si faina, apoi adaugam cartofii rasi, sare si piper dupa gust.

Se prajesc feliile de bacon, si in grasimea lasata de bacon prajim clatitele. Punem cateva linguri din compozitie si le intindem cu o spatula, cat mai uniform, nu trebuie sa fie groase.

Se mananca cu feliile de bacon alaturi si de dulceata de afine sau merisoare, sau alta dulceata acrisoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Raggmunk (clatite suedeze)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

laura_n 1

28.10.2013, 14:20

eu as incerca

- Andreea - 1

28.10.2013, 20:03

mihaelar63 1

29.10.2013, 02:17

Si eu as incerca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv canapele cu zbarciogi