Raggmunk (clatite suedeze)

de Anett in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2013 | 10193 vizualizari

 

O combinatie neobisnuita, dar merita incercat! :D

 

INGREDIENTE

  • 1/2 l lapte
  • 4 cartofi
  • faina
  • sare
  • 1 ou
  • bacon
  • gem de afine
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raggmunk (clatite suedeze):

Curatam cartofii si le dam pe razatoare, la gaura cea mai mare. Se face un aluat din lapte, oua si faina, apoi adaugam cartofii rasi, sare si piper dupa gust.

Se prajesc feliile de bacon, si in grasimea lasata de bacon prajim clatitele. Punem cateva linguri din compozitie si le intindem cu o spatula, cat mai uniform, nu trebuie sa fie groase.

Se mananca cu feliile de bacon alaturi si de dulceata de afine sau merisoare, sau alta dulceata acrisoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Raggmunk (clatite suedeze)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]