Racitura (piftie) de porc

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2010 | 16030 vizualizari

COMENTARII (8)

Bunica 1

12.04.2010, 16:31

E foarte buna si usor de realizat! Un mod nou de preparare.Puse toate la fiert ,inclusiv usturoiul se prepara usor. Te-ai gandit sa mai apuci cu raciturile pana nu da caldura? E foarte buna si pentru dieta, dar carnea sa fie de pasare.

nadina73 1

12.04.2010, 17:29

mare dreptate ai mihaela

nadina73 1

12.04.2010, 17:30

cred ca ti-am facut pofta de racitura asaarat foarte bine sa sti ca sutului meu i place tare mult cu ceapa sa o manance arata foarte bine nota 10

nadina73 1

12.04.2010, 17:32

mihaela imi cer scuze bunica ma vrut sa zic ca are mare dreptate cu dieta

Bucataras Medi 1

12.04.2010, 18:38

Ce asi manca o portie....................

mihaelar63 1

12.04.2010, 20:47

eu cred ca la fel de bine se pot prepara si cand e mai cald , le punem la frigider , esential este sa ai carnea proaspata , reusita atunci este asigurata ,
bunica , eu ii fac la consort mancarea favorita cand am vre-un interes ascuns
de data asta interesul se numeste cuptor cu microunde sau masina de paine

ana 1

13.04.2010, 13:56

si eu o portie pls

mihaelar63 1

13.04.2010, 14:03

Ana , cele din imagine , nu mai sunt . dar am puse pentru inca o tura in congelator si fac cat ai zice ,, peste ''

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]