Quiche Cu Ce Ai Prin Frigider

de iqphantom in Aperitive / Garnituri, 21 Mar 2013 | 6057 vizualizari

 

Cum eu personal sunt fana cascavalului Sofia de la Delaco , sunt bineinteles si pasionata de ideea unei tarte perfecte , hranitoare si aspectoase la care sa il folosesc.
Deci iata si o reteta de quiche , rapida si extreme de gustoasa facuta : eins , zwei, drei…cum imi place mie sa descriu retele care se fac iute si sunt bine de tinut minte.

 

INGREDIENTE

  • Aluat de tarta:
  • 400 gr faina
  • 200 gr unt sau margarina cu 60% grasime
  • Un praf de sare
  • Apa foarte rece ( aprox. 100ml)
  • Umplutura:
  • 200 gr sunca slaba ( in cazul de fata sunca de Praga)
  • 200 gr kaizer ( sau sunculita taraneasca)
  • 1 ceapa alba ( mare)
  • 1 lg ulei de masline
  • 3 oua
  • 200 ml frisca neindulcita (Lidl)
  • 200 gr cascaval ras( Sofia de la Delaco)
  • Sare
  • Piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche Cu Ce Ai Prin Frigider:

Pregatire:

Aluat:

Faina , untul si sarea se framanta. Se adauga cate putina apa pana cand aluatul primeste consitenta si se desprinde de pe vas fara sa fie lipicios.

Aluatul se intind in forma de tarta . Se inteapa cu furculita si se pune in frigider ( 15-20 minute)

Umplutura:

Se toaca marunt sunca si kaizerul. Se toaca ceapa.

Intr-o tigaie se pune uleiul si ceapa. Se caleste pana devine aurie. Se adauga carnea si se mai prajeste cateva minute. Se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca.

Ouale se bat cu sare, si piper. Se adauga frisca lichida.

Se scoate tava cu aluatul din frigider. Se distribuie uniform compozitia de carne si ceapa.

Se toarna amestecul de oua si frisca si se presara branza rasa.

Se coace 25-30 min in cuptorul cu gaz treapta 1…sau pana devine aurie.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche Cu Ce Ai Prin Frigider" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciupercute umplute