Punch de vin rosu

de Ubulika in Bauturi, 15 Dec 2011 | 7766 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 ml ceai negru
  • 5 ling zahar
  • suc de la o portocala
  • coaja rasa si zeama de la o lamaie
  • scortisoara
  • 3 cuisoare
  • 750ml vin rosu demisec
  • 100 ml rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Punch de vin rosu:

Se fierbe ceaiul cu zaharul pana se dizolva,adaugi sucul de la portocala,coaja rasa si zeama de lamaie,scortisoara,cuisoarele si vinul.Se pune vasul pe foc iar cand e gata sa dea in clocot se trage deoparte.Se strecoara ,se adauga romul si se serveste in pahare decorate pe margini cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Punch de vin rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cidru de mere cu mirodenii