Punch de vin rosu

de Ubulika in Bauturi, 15 Dec 2011 | 7810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 ml ceai negru
  • 5 ling zahar
  • suc de la o portocala
  • coaja rasa si zeama de la o lamaie
  • scortisoara
  • 3 cuisoare
  • 750ml vin rosu demisec
  • 100 ml rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Punch de vin rosu:

Se fierbe ceaiul cu zaharul pana se dizolva,adaugi sucul de la portocala,coaja rasa si zeama de lamaie,scortisoara,cuisoarele si vinul.Se pune vasul pe foc iar cand e gata sa dea in clocot se trage deoparte.Se strecoara ,se adauga romul si se serveste in pahare decorate pe margini cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Punch de vin rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Punch de Halloween