Pulpe umplute cu cascaval

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 4 Dec 2010 | 8340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe
  • cascaval
  • felii de hamon
  • carnat uscat de curcan
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe umplute cu cascaval:

Spalam si dezosam pulpele, apoi le condimentam cu sarepiper si cimbru.

Taiem cascavalul felii, carnatul cubulete.

Umplem pulpele cu cascaval, si cu carnatul taiat cubulete, apoi le prindem cu 2-3 scobitori.

Punem pulpele intr-o  tava termorezistenta unsa cu ulei, pe care o dam la cuptor pentru 40 de minute.

La jumatatea intervalului le intoarcem pe cealalta parte si vom pune feliile de hamon deasupra.

Noi am servit alaturi de http://www.bucataras.ro/retete/14409/cartofi-taranesti.html si

 

http://www.bucataras.ro/retete/4679/salata-de-ardei-copti.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe umplute cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pipote de pui prajite cu sos de rosii picant