Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Spalam si dezosam pulpele, apoi le condimentam cu sare, piper si cimbru.
Taiem cascavalul felii, carnatul cubulete.
Umplem pulpele cu cascaval, si cu carnatul taiat cubulete, apoi le prindem cu 2-3 scobitori.
Punem pulpele intr-o tava termorezistenta unsa cu ulei, pe care o dam la cuptor pentru 40 de minute.
La jumatatea intervalului le intoarcem pe cealalta parte si vom pune feliile de hamon deasupra.
Noi am servit alaturi de http://www.bucataras.ro/retete/14409/cartofi-taranesti.html si
http://www.bucataras.ro/retete/4679/salata-de-ardei-copti.html
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola