Pulpe de pui la cuptor cu muştar&marmeladă

de articook in Pui, 9 Iun 2010 | 4489 vizualizari

 

Aceasta reteta este atit de usor de facut, si foarte gustoasa, are un gust dulce acrisor. Ca si garnitura, se potrivesc cartofii Hasselback. Am folosit marmelada de gutui, imi place ca se poate folosi orice fel de marmelada.

Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: www.foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

 

INGREDIENTE

  • 10 pulpe de pui inferioare
  • 3 linguri marmelada
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri otet de vin alb
  • 3 linguri ulei de masline extra virgin
  • sare de mare grunjoasa
  • piper negru proaspat macinat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor cu muştar&marmeladă:

Preparati sosul, intr-o tava incapatoare care o veti introduce la cuptor. Se amesteca ingredientele de mai sus: marmelada, mustarul, otetul de vin alb, uleiul de masline, sare, piper. In acest sos puneti pulpele de pui si intoarceti-le pe toate partile, pana cand sunt acoperite toate cu sos.

Dupa care, introduceti tava in cuptor pe 200 C pentru 40 min., dupa 40 min. verificati carnea si daca mai e nevoie mai lasati inca 20 min. sau pana cand carnea se desprinde usor de os.

Dupa ce sunt gata, luati pulpele de pui din tava si sosul turnati-l intr-un bol pentru a se pune peste cartofi, cand veti sevi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor cu muştar&marmeladă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui