Pulpe superioare invelite cu prosciutto crudo

de Bya Ralu in Pui, 12 Mar 2012 | 3816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de pulpe superioare
  • 4 felii de prosciutto coto
  • sare,piper,vegeta
  • ulei masline
  • vin alb

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe superioare invelite cu prosciutto crudo:

Spalam bine bucatiile de pui,le curatam de grasimea in plus si le condimentam. Pregatim feliile de prosciutto si invelim fiecare bucata de pui, dupa care le punem intr-o tigaie cu putin ulei de masline, se intorc pe o parte si pe alta si se adauga apa cat sa acopere. Dupa ce scade apa se adauga si o ceascuta de vin alb si inca putina apa, se lasa timp de 20 min si se pot servi cu orice garnitura dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe superioare invelite cu prosciutto crudo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]