Inimi si pipote cu dulceata de ardei rosu

de Dea_Dea in Pui, 1 Feb 2014 | 2708 vizualizari

 

Nu multa lume le agreaza dar mie imi plac!!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr inimi si pipote
  • sare
  • piper
  • garam masala
  • un ardei gras rosu
  • 3 linguri de zahar
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimi si pipote cu dulceata de ardei rosu:

Pipotele si inimile se spala, se curata, se taie bucati si se pun la fiert.

Intre timp pregatim dulceata de ardei. Ardeiul se curata si se spala, se toaca sau se macina. Se pune la fiert cu apa si zaharul pana scade .

Dupa ce s-au fiert pipotele le calim putin in uleiul incins si condimentam cu sare, piper si garam masala.

TIPS-URI

1

Se poate face si cu piept de pui, doar ca pieptul il tragem la tigaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimi si pipote cu dulceata de ardei rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Ela68 1

01.02.2014, 11:16

cred ca-s tare bune, imi place tot ce e iute

Dea_Dea 1

01.02.2014, 12:48

Multumesc

MotanLaOale 1

01.02.2014, 13:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita