Pulpe si piept de pui crocantoase

de Miha in Pui, 18 Oct 2009 | 10422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 1/2 piept de pui
  • 2 oua
  • 40 g pesmet
  • 300 g cascaval
  • sare si piper
  • boia de ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe si piept de pui crocantoase:

Carnea o condimentam cu sare, piper si boia de ardei, dupa gust.

Ouale le batem bine cu un praf de sare si putin piper. Adaugam pesmetul si omogenizam.

Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

Fiecare bucata de carne o dam prin amestecul de ou cu pesmet, apoi le tavalim prin cascavalul ras, din abundenta. Presam putin cu mana, sa fie bine acoperita cu cascaval.

Fiecare bucata de carne astfel pregatita o asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pe care o dam la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.

Se pot servi cu orice fel de garnitura doriti.

Sursa

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe si piept de pui crocantoase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac, mure si ciocolata - Desert aromat si pufos

de oanapl 7

pe 17.11 la 21:53

Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos

de Caty 3

pe 17.11 la 17:39

Dorada la cuptor - Reteta usoara si gustoasa

de Caty 3

pe 17.11 la 16:35

Clătite de post - Rețeta simplă pentru un desert delicios

pe 17.11 la 09:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu costita la gratar