Pulpe si cartofi la cuptor cu vin si busuioc

de Bucataras Monica in Pui, 1 Feb 2015 | 3657 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi mari
  • 3,4 catei de usturoi
  • ulei
  • sare
  • 4 pulpe
  • busuioc
  • 1 pahar vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe si cartofi la cuptor cu vin si busuioc:

Se spala pulpele,se ung cu ulei si se adauga in tava unsa,cartofii taiati cubulete in prealabil se aseaza in jurul pulpitelor. Usturoiul se taie feliute si se presara peste acestea impreuna cu busuiocul tocat marunt.

Se lasa la cuptor circa 30 minute dupa care se adauga vinul si se mai lasa inca 15/20 de minute. Depinde de cuptor si de temperatura acestuia.

Se pot servi cu mamaliguta calda si cu un delicios mujdei de usturoi. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe si cartofi la cuptor cu vin si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu unt aromat