Pulpe de pui crocante la cuptor

de Miha in Pui, 6 Oct 2012 | 10760 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele de pui
  • 1 bucata piept de pui
  • 1 ou
  • 3 linguri pesmet
  • sare si piper
  • cimbru uscat
  • oregano uscat
  • busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui crocante la cuptor:

Intr-o farfurie adanca amestecam pesmetul cu condimentele uscate, sarea si piperul.

Separat batem bine oul cu un praf de sare.

Trecem carnea prin ou batut, apoi prin pesmetul aromat. Tavalim bine carnea pe toate partile, apoi asezam in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptor pentru vreo 45 de minute, pana se rumenesc. Pe la jumatatea timpului de preparare se intorc pe cealalta parte.

Pieptul de pui se va scoate mai repede, altfel se va usca prea tare.

Se servesc calde, alaturi de un piure de cartofi, pufos si delicios, aromat cu arpagic uscat si fulgi de ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui crocante la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor cu curry si usturoi