Pulpe prajite cu smantana

de Dya Daniela Andrei in Pui, 16 Mai 2013 | 3900 vizualizari

 

Sotul meu, servea uneori, puiul prajit cu smantana... Si ma intrebam mereu "Cum poti manca asa ceva?!". Ei, nu va spun ca de cum am gust, cum m-am indragostit pe loc de aceasta combinatie :)) Si cum mai rade el de mine cand ii propun sa "gatesc" un pui cu smantana! :D Pe cat de simplu, pe atat de gustos!

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui (sau 8 aripioare)
  • 4 cescute cu smantana
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe prajite cu smantana:

Saram pulpele si le punem la prajit, cat sa se rumeneasca, asa frumos!

Le servim calde, cu smantana si cu multa pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe prajite cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui la rotisor