Pulpe pane cu cartofi la cuptor

de Sidy in Pui, 10 Ian 2011 | 4806 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 pulpe pui
  • 1 ceapa
  • 200 ml iaurt Milli
  • 1 ou
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • boia
  • 700 g cartofi
  • 150 g pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe pane cu cartofi la cuptor:

Pulpele se spala bine si se da jos pielea de pe ele.Se condimenteaza bine cu ce condimente preferati. Ceapa se curata , se toaca marunt( se poate razui) si se amesteca cu iaurtul si cu oul bine de tot. Cartofii se curata, se spala si se taie felii.

Intr-o tava se pune hartie de copt si se unge cu putin unt. Punem cartofii in tava ii condimentam si deasupra asezam pulpele peste care rasturnam iaurtul amestecat.Presaram deasupra pesmet, dupa care bagam tava la rece in frigider pentru 1/2 ora.

Incalzim cuptorul si introducem tava cu pulpele si cartofii( deasupra se mai pot pune cateva bucatele de unt) si lasam sa se coaca pina face o crusta aramie, deasupra.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Se serveste cu salata de ardei copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe pane cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui spaniol cu chorizo si cartofi