--pune la marinat pulpele cu 3 linguri ulei,sosul de soia,mararul uscat si condimentele pt. pui(cu o zi de inainte daca se poate),
--se pun pulpele in tava cu tot de la marinat si usturoii cu coaja, se acopera cu foaie aluminiu si se da la cuptor timp de 45 minute la 200 G
--cu 10 minute inainte dam foaia la o parte si lasam sa se rumenasca(250 G),
--cartofii in taiem in 4 si ii punem la fiert in apa cu sare,
--ceapa o tocam marunt si o punem la calit in 2 linguri ulei, apoi adaugam morcovii, fasolea si o cana de apa(aproape sa acopere), lasam sa fiarba cam 15 - 20 minute; cand este aproape scazuta apa adaugam bulionul,sarea si piperul; mai lasam sa dea cateva clocote;
--in alta tigaie punem 2 linguri ulei si adaugam ciupeclie taite feliuta; lasam pana se rumenesc bine,
--asezam frumos in farfurie; presaram peste cartofi si ciuperci marar proaspat tocat si la masa va rog!!!