Pulpe de pui umplute cu ciuperci

de Miha in Pui, 3 Feb 2010 | 8585 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 6 ciuperci medii
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • sare si piper
  • cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute cu ciuperci:

Ciupercile le tocam marunt, la fel si ceapa pe care o punem la calit in 2 linguri cu ulei de masline. Cand a devenit sticloasa se adauga ciupercile si se fierbe la foc mic pana scade zeama lasata de acestea. Se potriveste gustul de sare si piper, se adauga si usturoiul tocat. Lasam la racit.

Pielea de pe pulpe se desface usor, ramanand prinsa doar de partea de jos. Se repartizeaza umplutura de ciuperci pe toata suprafata pulpei, apoi se trage inapoi pielea si se prinde cu scobitori, daca este nevoie.

Se pun intr-o tava, se stropesc cu putin ulei de masline, se presara cu cimbru si se dau la cuptor la foc mediu pana se rumenesc.

Se servesc calde cu garnitura preferata.

Eu am pregatit (in acelasi timp, in aceeasi tava) cartofi picanti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi intregi si ciuperci champinion in vas roman