Pulpe de pui umplute

de Sylvia in Pui, 17 Iun 2010 | 6042 vizualizari

 

O mancare nu foarte complicat de realizat si care poate constitui un pranz delicios sau o cina mai consistenta.

 

INGREDIENTE

  •  Avem nevoie pt 3 portii de :
  • 3 pulpe de pui intregi,
  • 3 felii de jambon crud afumat  taiate marunt de tot,
  • 3 linguri de ciuperci champinion taiate marunt,
  • 2 linguri de cascaval,
  • cateva fire de ciboulette taiate marunt sau un fir de ceapa verde taiat marunt,
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • ulei de masline,
  • o lingurita delikat de legume sau amestec de legume deshidratate,
  • o lingura de salvie maruntita.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

 Preparare: se desprinde pielea de pe pulpa de pui si se introduce in buzunarul format compozitia de jambon crud, amestecat cu ciupercile, cascavalul si  verdeata, condimentate bine in prealabil.

 Se ruleaza inapoi pielea si pentru a  nu se umfla la copt se face pe fiecare bucata trei crestaturi.   Se aseaza pulpele de pui garnisite asa intr-un vas termorezistent si se toana peste ele o compozitie facuta din 50 ml ulei, 50 ml apa, sare, piper, delikat sau amestec de legume deshidratate, boia . Se preasara  peste o lingura de frunze salvie maruntite ( eu am avut de la congelator, se poate folosi si uscata )  si se da la cuptor fara a se acoperi cu ceva pentru 30-40 minute.

 Le lasam primele 15 minute la temperatura maxima apoi scadem la 220 de grade si lasam pe maxim ultimele 5 minute sa se rumeneasca frumos. Sunt gata atunci cand scade apa si se rumenesc.

Se servesc calde cu ce garnitura preferati, eu de data aceasta am facut piure de cartofi. Sunt execelente la gust si umplutura nu numai ca le da o aroma deosebita dar  si fragezeste carnea foarte bine , merita incercata reteta . Va doresc pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu ciuperci si cartofi in vasul roman