Pulpe de pui pe pat de varza calita

de RuxyRux in Pui, 11 Feb 2011 | 11745 vizualizari

 

Simplu...si bun!

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • o varza mare murata
  • pentru calit
  • ulei 50 ml
  • pentru varza
  • ulei 50 ml
  • pentru pulpe
  • sare
  • piper
  • 5 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de varza calita:

Spalam varza bine asta in cazul in care este foarte sarata, la mine nu a fost nevoie .

O tocam marunt din cutit, si o lasam la scurs.

Punem uleiul in tava, apoi varza si apa cam pana pe la jumatate. O dam la cuptor si o lasam in jur de 1 ore si jumatate sa se caleasca, amestecand din jumatate in jumatate de ora sau din sfert in sfert de ora (in functie de cuptor) in ea de jos in sus.

O piperam si o saram dupa gust daca mai este cazul.

Pulpele le punem in ulei intr-o  tava dupa ce le saram si le piperam adaugam putina apa si le dam la cuptor.  Dupa 30 de minute adaugam si usturoiul zdrobit. Le mai lasam inca 30 de min sa fie aproape gata si le transferam pe patul de varza calita in tava.

 Le mai dam la cuptor inca 30 de minute sa se rumeneasca frumos si sa se intrepatrunda gusturile.

Servim cu mare placere pentru ca alaturi de varza calita sunt delicioase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de varza calita" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (41)

RuxyRux 1

13.02.2011, 21:50

Rivka esti o draguta

tanyapatap 1

13.02.2011, 22:30

simo_brkic 1

21.01.2012, 00:59

am si eu o intrebare..vroiam sa pun fata cu limba scoasa si multa multa bava )) apa ce curge ..da nu stiu cum?! de unde o pun?yammmmm

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu