Pulpe de pui pe pat de ciuperci si ardei la cuptor

de Valclaudia in Pui, 10 Iul 2016 | 5045 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui (fierte 15 minute pentru supa)
  • 500 gr ciuperci champinion
  • 2 ardei grasi
  • 2 linguri ulei de masline aromat cu trufe
  • sare si piper dupa gust
  • boia dulce
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de ciuperci si ardei la cuptor:

Preincalzim cuptorul la 180 grade. Curatam ciupercile si ardeii, apoi ii feliem.

Asezam intr-o tava din inox sau din yena un pat de ciuperci, deasupra punem ardeiul.

Pulpele de pui (fierte 15-20 minute in supa) le asezam deasupra, picuram putin ulei de masline aronatizat cu trufe, presaram sare si piper dupa gust, putina boia dulce pentru culoare si dam tava la cuptor pana scade apa lasata de ciuperci si pulpele se rumenesc frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de ciuperci si ardei la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu alune