Pulpele de pui se lasa in apa cu sare cca 30 minute, se curata de pielite(se lasa putin de grasime pe ele nu se taie grasimea jos de tot se va topi la copt oricum) se spala, se taie pe mijloc in 2 si se stropesc cu cca 3-4 linguri de ulei masline si condimente pt pui, sare, piper, curry indian.Se bat cele 3 oua cu furculita si eventual impreuna cu condimente dupa gust.
Intr-o punga se pune faina alba, in alta pesmet.
Se introduc jumatatile de pulpe in punga cu faina alba, se scutura punga bine sa se repartizeze faina uniorm, apoi in oul batut cu furculita, apoi in punga cu pesmet se scutura iar bine punga sa se repartizeze pesmetul bine.
Pulpele se aseaza una langa alta in tava pe hartia de copt, se stropesc cu cateva linguri de ulei masline si se dau la cuptor la foc MIC, cca 170-175 grade cca 90 minute pana cand sunt rumenite, atentie sa nu se arda/inegreasca pesmetul.
Nu se intorc.Se scot pe platou si se servesc calde sau reci.
Pofta buna.