Pulpe de pui mediteraneene cu ciuperci

de mihaelar63 in Pui, 3 Oct 2011 | 3880 vizualizari

 

Puiul face intodeauna casa buna cu ciupercile .

 

INGREDIENTE

  • 12 pulpe inferioare dezosate 
  • 1 borcan ciuperci
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 2 rosii
  • sare
  • 1 lingura piper boabe
  •  1 lingurita oregano
  • 100 ml ulei masline
  • 2 linguri otet balsamic
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui mediteraneene cu ciuperci:

Pulpele inferioare dezosate si fara pelite se spala bine si se pun intr-un vas de copt din lut sau daca nu aveti intr-o tava.

Deasupra asezati ciupercile scurse de lichid.

Adaugati ceapa rondele , usturoiul si rosiile in sferturi .

Condimentati cu sare, piper boabe si oregano. Stropiti totul cu ulei de masline si otet balsamic.

Tava se da la cuptor 30 min. acoperita cu folie de aluminiu sau capac .

Se ridica folia si se mai lasa 15 minute la rumenit .

Serviti cu garnitura la alegere , cartof sau orez , merge chiar si cu cus-cus.

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Pulpele inferioare  sunt mai gustoase decat cele superioare la preparatele la cuptor sau la gratar .

2

 Cei care au litiaza urica sau guta trebuie sa manance pui fara piele .

3

 Daca se poate nu folositi prea multe sortimente de condimente deoasebite , mancarea va avea un gust mai distinct .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui mediteraneene cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci si smantana