Pulpe de pui la tigaie cu cartofi natur

de carmenvlad in Pui, 27 Feb 2011 | 13539 vizualizari

COMENTARII (19)

gaby_duceag 1

27.02.2011, 17:22

ce frumos arata!

LUK 1

27.02.2011, 17:26

frumos platou..plin cu bunatati

Lau 1

27.02.2011, 17:27

ce bunatati

RuxyRux 1

27.02.2011, 17:35

Foarte foarte bine arata!!!

Anamaria7 1

27.02.2011, 17:52

ohoo, la ce platou ai acolo, asa-i ca e un loc si pentru mine la masa ta, Carmen? sunt pregatita

madi_marin 1

27.02.2011, 18:17

arata minunat.....

elena1988 1

27.02.2011, 18:41

Rocsi 1

27.02.2011, 18:46

ce bine arata ce ai pe platou

mamaieelena 1

27.02.2011, 20:42

bun bun

MotanLaOale 1

28.02.2011, 11:46

pulpeeeeeeee bine arata

carmenvlad 1

01.03.2011, 05:57

Va multumesc. Am un loc in inima si la masa mea pentru toti bucatarasii.

mirela0911 1

01.03.2011, 11:57

Woau, ce bine arata, trebuie incercat

DIANA B 1

01.03.2011, 14:26

lia maria 1

01.03.2011, 14:44

diaconta 1

01.03.2011, 19:14

frumoasa prezentare

goldielocks 1

01.03.2011, 21:01

imi place mult,deja ii simt gustul

Ubulika 1

01.03.2011, 21:57

mi foameeeeeeee

Dana_Retetegg 1

01.03.2011, 22:08

buun bun

babi5 1

16.12.2014, 08:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la tigaie