Pulpe de pui la cuptor in vin alb

de katty in Pui, 4 Mar 2018 | 6812 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe de pui
  • sare roz de Himalaya cu ierburi de Provence
  • piper rosu proaspat macinat
  • 150 ml vin alb sec
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor in vin alb:

Curatam pulpele, le spalam si le crestam din loc in loc, daca sunt mai mari. Presaram sarea si piperul si le masam usor. Le asezam intr-o tava, turnam vinul si stropim cu uleiul. Dam tava la cuptorul preincalzit pana pulpele se rumenesc. 

Servim pulpele langa diferite garnituri (cartofi, orez) si salate in functie de preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor in vin alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

elucubratiiculinare 1

05.03.2018, 09:16

trifadalia 1

05.03.2018, 10:55

imi plac , ne plac sunt delicioase, fac si eu asa ceva.

Rahela Velicu 1

05.03.2018, 15:41

Super reteta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui intreg la cuptor reteta simpla de friptura