Pulpe de pui la cuptor in vin alb

de katty in Pui, 4 Mar 2018 | 7293 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe de pui
  • sare roz de Himalaya cu ierburi de Provence
  • piper rosu proaspat macinat
  • 150 ml vin alb sec
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor in vin alb:

Curatam pulpele, le spalam si le crestam din loc in loc, daca sunt mai mari. Presaram sarea si piperul si le masam usor. Le asezam intr-o tava, turnam vinul si stropim cu uleiul. Dam tava la cuptorul preincalzit pana pulpele se rumenesc. 

Servim pulpele langa diferite garnituri (cartofi, orez) si salate in functie de preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor in vin alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]