Pulpe de pui la cuptor cu orez “pătrunjat”

de ionix in Pui, 24 Mai 2010 | 7931 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 fir de usturoi verde
  • 1 fir de ceapă verde
  • 3 linguri cu sos de tomate
  • 2 linguri cu apă
  • Sare, piper
  • o cană cu orez fiert + o legătură de pătrunjel proaspăt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor cu orez “pătrunjat”:

  Pulpele de pui se spala bine si se pun într-o cratiţă la bain-marine în cuptor.

Când sunt aproape făcute se pune ceapa verde şi usturoiul verde tăiat rondele.

Se dă la cuptor încă 5 minute şi se adaugă sosul de tomate amestecat cu apă, sare şi piper.

Se mai lasă încă 10 minute şi se serveşte cu orezul “pătrunjat”.

Orezul l-am fiert normal iar la sfarsit i-am adaugat mult patrunjel tocat.

 

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor cu orez “pătrunjat”" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1000 lei
2999.99 lei
1999.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (10)

ana 1

25.05.2010, 21:02

Si eu pun patrunjel la orez,ii da o aroma deosebita .
Cat despre "patrunjat "daca nu ai sustinatori bazati in spate nu revolutionezi nik.Oricum multe "succesuri "

Sylvia 1

25.05.2010, 21:30

Excelent arata !!!!!5 furculite si de la mine

ionix 1

27.05.2010, 18:22

hehehehe multumesc pt aprecieri

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gaina de dupa gard