Pulpe de pui in sos de rosii aromat

de katty in Pui, 27 Oct 2017 | 6171 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui inferioare
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingura zahar brun
  • zeama de la o portocala
  • coaja rasa de la 1/2 de portocala
  • boia iute
  • 1 lingura ulei
  • 1 conserva de rosii cuburi
  • patrunjel ptr decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos de rosii aromat:

Curatam pulpele de pui, le spalam si le scurgem bine. Le crestam cu cutitul de 1-2 ori, apoi le asezam intr-un castron. Peste ele punem sare, piper macinat, boiaua iute si uleiul si le amestecam bine. Punem pulpele intr-o tava  pe care o dam la cuptor pana pulpele incep sa se rumeneasca. Adaugam conserva de rosii, zeama si coaja de portocala, zaharul, sare si piper si lasam pana sosul scade si se leaga.

Scoatem tava si presaram deasupra patrunjelul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos de rosii aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (17)

Catalina L 1

29.10.2017, 10:16

excelent

madi_marin 1

29.10.2017, 18:37

mmm...bun bun! daca fai si-o mamaliguta, sunt prima la masa :">

mirela0911 1

29.10.2017, 20:43

Apetisante!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]