Pot să spun despre aceste pulpe de pui în manta de șunculiță la cuptor, că au ieșit tare bune, fragede la interior și suculente, iar mantaua de șunculiță ușor crocantă, dar nu foarte uscată și o să vedeți de ce, în modul de preparare.
Curățăm usturoiul și îl pisăm cu foarte puțină sare.
Nu punem sare multă pentru că șunculița este sărată.
Frecăm usturoiul cu puțin ulei de măsline, apoi adăugăm zeama de lămâie și boiaua de ardei.
Cu acest sos masăm pulpele de pui, apoi le îmbrăcăm în feliile de șunculiță.
Punem cate două felii la un copănel, să fie mantaua mai groasă.
Așezăm pulpele de pui pe grătarul aragazului, pe treapta de la mijloc, iar sub acesta, pe treapta cea mai de jos, așezăm o tavă cu apă fierbinte.
Le preparăm astfel la 190 de grade C, pentru 30-35 de minute.
Au ieșit tare bune aceste pulpe de pui în manta de șunculiță la cuptor, preparate în acest mod și au mers de minune cu un sos de usturoi și iaurt.
Sper să vă placă rețeta mea și să vă fie de folos!