Pulpe de pui in crusta de mustar

de Angelina_Elena in Pui, 15 Aug 2013 | 5794 vizualizari

 

Foarte bune, aromate, cu o crusta usor crocanta, aceste pulpe (alaturi de cartofi natur si o salata de legume) au fost pranzul nostru de astazi!:)

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • 3 linguri mustar
  • 3 linguri ulei de masline
  • 6 catei de usturoi
  • patrunjel uscat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta de mustar:

Curatam si spalam bine pulpele.

Intr-un bol punem usturoiul pisat, un varf lingurita sare si amestecam bine.

Adaugam apoi mustarul, uleiul de masline si omogenizam.

Condimentam pulpele cu putina sare si piper, apoi le ungem bine, pe o parte si cealalta cu sosul de mustar si usturoi.

Ungem un vas de lut cu unt, asezam pulpele, le acoperim cu o folie de aluminiu si le dam la cuptor pentru 35 de minute, apoi indepartam folia si le lasam sa se rumeneasca frumos.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu hrean