Pulpe de pui in crusta de alune

de elena001 in Pui, 24 Mar 2013 | 3169 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe intregi
  • 100 gr alune
  • 2 lg ulei
  • 1 punga legume mexicane
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta de alune:

Pulpele se taie in 2, se spala, se ung cu ulei, apoi le condimentam si le dam prin alune pisate. Ungem tava cu ulei, punem putina apa si punem pulpele la cuptor. Lasam pana se rumenesc bine pulepele.

Intre timp punem la fiert cu putina sare legumele mexicane pe care le putem servi ca garnitura

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta de alune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu dovlecei in sos de smantana