Daca am slow cooker Crock-Pot 4,7 L, acum trebuie sa il incerc. Foarte bun, isi face treaba singur, incetisor, incetisor cum imi place mie, motan lenes.
Pulpele se curata, se spala si se usuca cu un servet.
Se amesteca toate condimentele (fara uleiul de floarea soarelui) intr-un castron.
Se ung bine pulpele pe ambele parti cu amestecul de condimente.
Se pune uleiul de floarea soarelui in vasul crock-pot-ului si se pun pulpele in el.
Se picura pe deasupra o lingura de ulei si se pune capacul.
Se pune butonul pe high pentru 3 ore si jumatate.
Gnocchi se pun la fiert in apa cu sare 5 minute pana se ridica la suprafata.Se scurg intr-o strecuratoare.
Pulpele se scot din vasul crock-pot-ului si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 25-30 minute sa prinda crusta.
In vasul slow cooker Crock Pot 4,7 L se pun gnocchi fierti, se amesteca bine, se presara cu condimente si se lasa 25-30 minute.
Se scot gnocchi pe platou si deasupra se pun pulpele.
Se serveste cu salata sau muraturi.
Pofta Buna!
1
Se pot pune si alte condimente in functie de preferinta.