Cu asta ne-a rasfatat ieri sotul....eu nu am miscat un deget...hihihi...ce bine a fost
Pulpele se spala,se sterg,se sareaza,se pipereaza,se presara cimbru,se pun 2-3 linguri de sos soia si se freaca bine.Se pun intr-un castron se acopera si se lasa de seara pana dimineata in frigider.
A doua zi se aseaza intr-o tava(fara zeama care si-au lasat-o in castron)se mai pune putin sos de soia peste pulpe,se pune o cana de apa in tava,se acopera cu o folie de aluminiu,si se baga in cuptorul incalzit in prealabil,ptr 20 min.Se indeparteaza folia,se pune usturoiul facut mujdei(usturoi zdrobit frecat cu putina sare si apa)cate putin peste fiecare pulpa si se da la cuptor pana se rumenesc pulpele si ramane putin sos.
Se serveste cu ce garnitura doriti.
Noi am papat cu piure si cativa cartofi "acordeon"pe care i-am pus in tava cu pulpele si muraturi,bineanteles.