Pulpe de pui cu sos de ceapa

de Ina in Mancaruri cu carne, 7 Mai 2011 | 37082 vizualizari

 

Din asta tot am luat doua linguri de sos, cu toata dieta mea =)) Prea arata si mirosea bine... O reteta pe cinste [bs:20]

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 3 cepe mari
  • 1 morcov
  • un pastarnac mic
  • pasta tomate/ bulion ( cat consideri ca e nevoie )
  • 5 catei de usturoi
  • sare/ delikat
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de ceapa:

 Pulpele de pui se spala si se oparesc, sa se scurga bine sangele.

Ceapa, morcovul si pastarnacul le-am maruntit bine la robot ( daca zarzavatul e tocat mai mare, mi-l lasa Costel pe marginea farfuriei , precum copii mici =)))  ) .

Calim totul in putin ulei, apoi adaugam pulpele de pui, sare/delikat si apa cat sa acopere carnea. Lasam sa fiarba totul, pana ce carnea poate fi patrunsa usor cu furculita. Adaugam bulion/ pasta de tomate, apoi usturoiul feliat si mai lasam sa fiarba 5 minute. 

Oprim focul si presaram patrunjel verde, tocat.

Servim cu mamaliguta calda .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la Dry Cooker