Pulpe de pui cu portocale si ceapa rosie

de katty in Pui, 3 Ian 2016 | 3443 vizualizari

 

Daca v-ati saturat de atata porc, hai sa o schimbam pe pui, dar nu oricum , ci tot cu aroma de sarbatoare.

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe superioare de pui
  • 1 portocala mare sau 2 mici
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru uscat
  • 50 gr unt
  • 1 lingura ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu portocale si ceapa rosie:

Spalam pulpele si le scurgem bine de apa. Cu un cutit ascutit crestam pulpele deasupra , oblic de 2-3 ori.Amestecam 20 gr unt usor  inmuiat  cu sare, piper si cimbru uscat si frecam bine pulpele de pui, pe care le asezam in tava. Curatam ceapa si o taiem  in felii mai grosute.  Spalam bine portocala, taiem capetele, apoi o taiem in felii, pe care le asezam in tava.  Punem restul de unt in tava, stropim cu uleiul si dam tava la cuptor pana pulpele se rumenesc frumos si ceapa se inmoaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu portocale si ceapa rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Lina24 1

07.01.2016, 13:53

katty 1

07.01.2016, 15:31

Multumesc !

CarmenBlue 1

12.01.2016, 13:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui marinat in rom Godina