Friptura de pui aromata

de Alexandra Burz in Pui, 15 Noi 2015 | 2642 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui
  • Sare
  • Piper
  • Oregano
  • Busuioc
  • Untura
  • Apa
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui aromata:

  • Am curatat si spalat bine carnea.
  • Am condimentat-o si aranjat-o in tava, lasandu-o la marinat peste noapte.
  • A doua zi am pus apa cat sa acopere carnea, am pus 3-4 lingurite de untura de porc, am presarat oregano si busuioc uscat.
  • Am acoperit-o cu folie de aluminiu si am dat-o la cuptor pt 60-80 minute.
  • Dupa 50 minute se indeparteaza folia si se lasa sa se rumeneasca.
  • Se serveste cu piure si muraturi.

TIPS-URI

1

 Puteti pune si legume in tava langa carne.

2

Puteti adauga si crengute de rozmarin sau cimbru pentru un plus de aroma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui aromata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

16.11.2015, 20:42

Iau si eu un copanel!

miki_a 1

17.11.2015, 11:36

Ce foame ma ia cand vad platourile astea complete, cu garnitura si muraturi! Lipsesc doar eu !

Rahela Velicu 1

12.06.2021, 08:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui Kievskaia