Pulpe de pui cu mustar si cartofi Hasselback

de La Ancuta in Pui, 23 Sep 2011 | 7960 vizualizari

 

Nu mai stiti ce sa gatiti? Va dau o idee de pranz rapid si delicios "de te lingi pe degete".

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 3 linguri mustar
  • 3 linguri ulei de masline
  • 5-6 catei de usturoi
  • cimbru
  • sare, piper
  • Pentru cartofii Hasselback:
  • 4 cartofi
  • 60 g unt
  • 3 catei de usturoi
  • sare, piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu mustar si cartofi Hasselback:

Spalam pulpele si le taiem pe jumatate apoi le condimentam cu sare si piper. Amestecam mustarul cu uleiul de masline, sare, piper, cimbru si usturoiul pisat. Ungem bine pulpele pe toate partile cu amestecul de mustar iar apoi le asezam in tava unsa cu ulei.

Curatam cartofii si ii taiem, lasand baza netaiata. Condimentam cu sare si piper. Amestecam apoi untul moale cu usturoiul pisat, cimbru si sare. Umplem apoi fiecare crestatura cu unt aromat. Puteti folosi ce condimente doriti pentru aromatizarea untului. O alta varianta a cartofilor Hasselback puteti gasi aici.

Punem cartofii in tava alaturi de pulpe si dam la cuptor la foc potrivit, pana se rumeneste putin carnea. Intoarcem pulpele si mai lasam la cuptor pana se rumenesc.

Servim pulpele alaturi de cartofi si salata.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu mustar si cartofi Hasselback" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe la cuptor cu cartofi