Pentru pieptul de pui m-am inspirat de la Merisor, doar ca am inlocuit fulgii de porumb cu fulgi de orez si am condimentat dupa gustul nostru. Multumesc,Merisor! >:d<
Snitele din piept de pui la cuptor:
Garnitura de legume la cuptor:
Cartofii se curata de coaja si se spala bine sub jet de apa rece.
Taiem cartofii cubulete de marimea dorita, ii punem la fiert in apa cu sare. Ii lasam la fiert doar 10 minute, acoperiti, din momentul in care au dat in clocot, apoi ii scurgem de apa.
Preincalzim cuptorul la 175 grade.
Taptam tava cu hartie de copt. Asezam cartofii in strat uniform.
Intr-un bol punem mustarul,sare si piper dupa gust, amestecam sa se imbrace legumele uniform in sos de mustar, apoi repartizam legumele peste cartofii din tava. Presaram susan si dam tava la cuptor pana capata cartofii o crusta aurie.
Pieptul de pui se taie fasii, apoi se condimenteaza si se lasa la rece 30 minute.
Tapetam o alta tava cu hartie de copt.
Scoatem carnea de la rece, batem ouale cu un praf de sare, apoi trecem fasiile de carne prin faina, apoi prin ou batut si la final prin fulgi de orez usor zdrobiti.
Asezam carnea in tava, apoi dam tava la cuptor pana se rumenesc snitelele uniform pe toate partile.
Pofta buna!