Pulpe de pui cu legume( in tigaia wok)

de luminita20_2006 in Pui, 13 Sep 2010 | 5780 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 ardei mare kapia
  • 1 ardei gras galben
  • 1 tulpina de telina
  • 1 morcov
  • 1 lingura sos soia
  • 200 ml suc rosii
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu legume( in tigaia wok):

Pulpele de pui se condimenteaza si se pun la prajit cu capac si foc mediu cu un pic de ulei de masline si unt.

Legumele se taie fasii, morcovul a fost taiat cu ajutorul ustensilei de curatat legume. Se incinge un pic de ulei in tigaia wok apoi se pun legumele si se lasa sa se faca la foc mediu , amestecand prim miscari circulare fara a folosi o paleta sa nu isi piarda forma legumele. Cand sunt al dente se pune sucul de rosii si sos soia se condimenteaza si se lasa sa mai fiarba un pic atat cat sa se intrepatrunda toate aromele.

Se serveste cald cu pulpele rumenite deasupra. E o reteta simpla si in acelas timp foarte buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume( in tigaia wok)" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui