Pulpe de pui cu ierburi aromate

de dakris in Pui, 6 Mar 2012 | 4574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 pulpe pui inferioare
  • 80 ml ulei
  • 200 ml apa
  • sare, piper, busuioc, oregano, rozmarin
  • 1 lingurita usturoi granulat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ierburi aromate:

Intr-un vas termorezistent am asezat pulpele spalate si condimentate. Am adaugat uleiul si apa si am introdus vasul la cuptor, la foc potrivit, pentru aprox. o ora.

Pe parcurs, de vreo 2-3 ori, am umezit pulpele cu "sosul" din vas pentru ca pulpele sa se rumeneasca frumos, fara a se arde pielita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

dakris 1

07.03.2012, 08:46

Iri, Simona, Elena, ma bucur ca va place cum arata pulpitele facute de mine. Intr-adevar sunt delicioase asa aromate; evident, cate putin din fiecare condiment, usturoiul a fost mai mult

kamy 1

07.03.2012, 10:11

bune bune

dakris 1

07.03.2012, 11:57

multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor