Pulpe de pui cu ciuperci si gogosari

de angyb in Pui, 3 Mai 2013 | 3960 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar rosu
  • 300 g ciuperci
  • 100 ml vin alb
  • 300 ml pasta de rosii
  • 1 pahar de apa
  • busuioc
  • sare,piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ciuperci si gogosari:

Caliti pulpele de pui in un pic de ulei de masline ,dupa care adaugati ceapa si gogosarul taiate julien pana cand se inmoaie .Adaugati ciupercile si vinul alb si lasati sa fiarba pana cand acesta se evapora. Adaugati pasta de rosii dizolvata cu apa .

Condimentati cu sare.piper si busuioc si lasati sa fiarba aproximativ 45 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ciuperci si gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos garam masala