Pulpe de pui cu cartofi in sos de tomate

de nadina73 in Pui, 17 Ian 2011 | 5052 vizualizari

COMENTARII (17)

La Ancuta 1

18.01.2011, 01:16

am vrut sa fiu prima. Revin dimineata cu un like

nadina73 1

18.01.2011, 10:01

Neata Anca ai portia asigurata

lia maria 1

18.01.2011, 10:59

o bunatate

Rocsi 1

18.01.2011, 11:12

pacat ca tocmai am mancat ca altfel veneam la masa

MIUTA 1

18.01.2011, 12:08

Delicios eu vin la masa,super bun

La Ancuta 1

18.01.2011, 12:21

Am revenit cu un like

MotanLaOale 1

18.01.2011, 13:08

bun bun

aziz 1

18.01.2011, 14:04

deliciosssssssss

mirela0911 1

18.01.2011, 14:09

mai ai ca e vremea pranzului

LUK 1

18.01.2011, 14:28

tare buna

Ina 1

18.01.2011, 16:07

le bibileste de zici ca cine stie ce specialitate este Foarte bine arata!

Cris2711 1

18.01.2011, 17:30

Nadina ma servesc si eu

mena29 1

18.01.2011, 19:39

zaharia_mihaela2005 1

18.01.2011, 19:52

asta am facut si eu si noua ne place tarre mult

nadina73 1

18.01.2011, 23:35

Ina, tie nu iti place sa fi "bibilita"?sau nu are cine sa te rasfete? hai la mama adoptiva

RuxyRux 1

18.01.2011, 23:48

Cum de mi-a scapat????

corina241 1

19.01.2011, 10:54

si eu am facut foarte buna place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crenvursti infasati