Pulpe de iepure cu legume la cuptor

de Dulciuri cu Georgiana in Iepure, 6 Mar 2016 | 6643 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de iepure
  • o jumatate ardei gras rosu
  • o bucata de praz
  • o ceapa rosie
  • un morcov mai mare
  • 3-4 cartofi
  • broccoli
  • sare, foi de dafin, rozmarin,boia dulce,piper,graunti de usturoi
  • ulei
  • putin vin rosu
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de iepure cu legume la cuptor:

Spalam bine pulpele de iepure,le condimentam cu sare,boia dulce, rozmarin si le ungem cu putin ulei.Ceapa o taiem solzisori,ardeiul si prazul betisoare,morcovul  bucati mai mari .

Intr-un vas termorezistent asezam legumele taiate, presaram putin ulei si sare, peste legume asezam pulpele de iepure , stropim cu putin vin,punem o cescuta de apa, acoperim cu capacul si introducem la cuptor la foc mediu.Dupa 40 minute adaugam si cartofii taiati bucati mai mari si introducem din nou la cuptor.Cand legumele si carnea sunt moi, adaugam si broccoli si mai lasam cateva minute la cuptor.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de iepure cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

anca_rm 1

07.03.2016, 09:24

un iepure cu multe legume , imi place

Dulciuri cu Georgiana 1

07.03.2016, 09:46

MVMih 1

03.05.2016, 10:36

Buna dimineata. Ehhh. Asta da bunatate! ...Dar Georgi de ce doar 3 pulpe de iepuras. Cand am zis sa alerg si eu dupa el....saracul e doar in 3 picioare! O zi buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure cu usturoi verde