Pulpe cu praz

de T I M E A in Pui, 6 Iun 2012 | 5337 vizualizari

 

Tare mult in place prazul si in salate si in mancaruri si chiar si pe un sandwich.
Poate inlocui ceapa oricand cu succes :)
Si in plus este plina de vitamine: C, B6, Fe, Mg si altele.
Iar la mancarea mea i-a dat un gust tare bun

 

INGREDIENTE

  • - 5 pulpe de pui - eu am folosit copanele, dar se poate folosi orice parte a puiului
  • - 1 praz
  • - 1 ardei verde
  • - 1/2 ardei rosu
  • - 1 lingura unt
  • - 3-4 linguri ulei
  • - 1 lingurita boia de ardei
  • - 1/2 lingurita maghiran
  • - 1/2 lingurita oregano
  • - sare
  • - piper
  • - patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu praz:

Mai intai spalam bine carnea si o punem la fiert. 

Taiem prazul si ardeiul felii.

Intr-o tigaie punem untul la topit impreuna cu uleiul apoi adaugam prazul si ardeiul feliat si lasat aprox 5 min la calit.

Carnea aproape fiarta o scoatem din apa si o punem peste legume. 

Intr-o cana cu apa amestecam restul ingredientelor (boia de ardei, maghiran, oregano, sare si piper)  si turnam peste pulpe si lasam la fiert aproximativ 15-20 minute, practic pana scade apa si ramane doar un sos.

Patrunjelul tocat se adauga la final.

Este o mancare foarte usoara de facut si tare gustoasa. Se poate servi simpla sau cu garnitura, cum poftiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

T I M E A 1

07.06.2012, 14:38

alinutza

Sim0na 1

07.06.2012, 21:19

Si eu am manca praz si la desert! Super buna mancarica ta!

T I M E A 1

07.06.2012, 23:55

simona ma bucur ca iti place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana taraneasca