Pulpe cu cartofi natur si sos bechamel

de ony in Pui, 6 Feb 2011 | 10165 vizualizari

 

o nebunie de arome

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe pui
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura boia dulce
  • piper,sare,cimbru,busuioc
  • 1/2 capatana usturoi

pt sos ai nevoie de:  

  • 50 gr unt sau margarina
  • 50 gr faina
  • sare,piper
  • 1 litru lapte

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu cartofi natur si sos bechamel:

pentru inceput prepari mixul pt pulpe;din mustar,boia,usturoi,sare piper,condimente faci un amestec cu care ungi foarte bine pulpele spalate si curatate.

asta e tot pentru pulpe,care le bagi la cuptor cu un pahar de apa si le lasi la foc domol pana sunt gata.

apoi pentru sos topesti untul,adaugi faina dintr-o data si amesteci energic,ca sa nu se lipeasca;

pui sarea,piperul si apoi laptele il torni usor ca sa se omogenizeze totul foarte bine.

lasi sa fiarba la foc mic si amesteci din cand in cand.

cu cat fierbe mai mult si la foc cat mai mic cu atat iese mai fin sosul.

se lasa pe foc pana capata consistenta dorita.

iar cartofii natur stie fiecare cum se prepara asa ca nu va mai plictisesc si cu modul lor de gatire.

TIPS-URI

1

in sos se mai poate adauga usturoi,sau ciupercute

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu cartofi natur si sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute