Nu sunt multe persoane a căror preferinţă să fie carnea de viţel.Vă asigur însă că dacă este gătită bine este delicioasă.Cam aşa a fost şi cea preparată de mine.Secretul este hârtia de copt pusă sub capacul vasului în care am pregătit carnea.Ideea am preluat-o de la Gaby,dar am găsit-o şi la alte reţete.
Pulpa de viţel am prajit-o pentru a o pastra suculenta.Am condimentat-o.Aveti grija sa n-o înţepaţi cu furculiţa când o întoarceti la prajit.
Intr-un vas de lut,am pus puţin ulei,apoi legumele taiate grosier.Am condimentat si legumele.
Deasupra am pus bucata de carne.
Am pus cam 100 ml apa,am acoperit cu hârtia de copt,apoi am pus capacul.
Am pus vasul la cuptor aproximativ 2 ore.
Dupa o ora,am întors carnea.
Inainte cu 15 minute de a fi gata,am pus sucul de rosii si am lasat vasul descoperit.