Lahmeh beajin

de Oana in Vita, 11 Ian 2010 | 39062 vizualizari

 

O lipie arabeasca umpluta cu carne tocata de vitel, foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vitel
  • o ceapa
  • sare
  • piper
  • boia dulce/iute
  • 2 linguri ulei de masline
  • 6 lipii libaneza
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lahmeh beajin:

Carnea de vitel se toaca, apoi se amesteca cu ceapa mixata bine la robot. Se condimenteaza dupa gust. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se inabuseste carnea, amestecand din cand in cand. Se adauga treptat cate jumatate de pahar cu apa calduta si se lasa sa scada, pana carnea este moale.

Se imparte in 6 parti egale, se umple fiecare lipie cu carne, apoi se ruleaza. Noi le-am mancat calde, cu batata bi kezbera.

PS: Ultima poza este cu masa incarcata de bunatati :) alaturi de o carafa mare cu limonada rece :)

 

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Lahmeh beajin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vitel a la Nicosia