Pulpa de porc la cuptor cu cartofi aurii

de lavinia24 in Porc, 14 Ian 2011 | 8116 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc (1 kg)
  • 6-7 cartofi potriviti
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 pahar vin rosu
  • sare,piper
  • cimbru
  • oregano
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor cu cartofi aurii:

Pulpa de porc de taie felii,se aseaza intr-un vas de yena uns cu ulei si se condimenteaza cu sare,piper,cimbru si oregano uscat. Se acopera cu folie de aluminiu si se baga in cuptorul incins,la 180 grade,pana se patrunde. Apoi se scoate folia si se mai lasa cateva minute la foc mic sa se rumeneasca carnea. Se adauga si un pahar de vin rosu.

Cartofii se taie felii putin mai groase, se fierb cateva minute in apa cu sare, apoi se scurg bine de apa si se prajesc in mult ulei.

Se orneaza cu patrunjel proaspat si se serveste cu o garnitura de castraveti si gogosari murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor cu cartofi aurii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu cartofi si sos de smantana, la cuptor