Pulpa de porc la cuptor cu cartofi aurii

de lavinia24 in Porc, 14 Ian 2011 | 8355 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc (1 kg)
  • 6-7 cartofi potriviti
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 pahar vin rosu
  • sare,piper
  • cimbru
  • oregano
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor cu cartofi aurii:

Pulpa de porc de taie felii,se aseaza intr-un vas de yena uns cu ulei si se condimenteaza cu sare,piper,cimbru si oregano uscat. Se acopera cu folie de aluminiu si se baga in cuptorul incins,la 180 grade,pana se patrunde. Apoi se scoate folia si se mai lasa cateva minute la foc mic sa se rumeneasca carnea. Se adauga si un pahar de vin rosu.

Cartofii se taie felii putin mai groase, se fierb cateva minute in apa cu sare, apoi se scurg bine de apa si se prajesc in mult ulei.

Se orneaza cu patrunjel proaspat si se serveste cu o garnitura de castraveti si gogosari murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor cu cartofi aurii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]