Pulpa de porc la cuptor

de Sim0na in Porc, 4 Apr 2015 | 8906 vizualizari

 

Delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc cu sorici
  • sare
  • piper macinat
  • piper boabe
  • boia
  • cimbru
  • usturoi
  • ulei
  • cartofi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor:

Pulpa de porc am taiat-o felii subtiri de cca 1,5 cm, am condimentat-o cu sare piper, boia, cimbru, apoi am pus-o intr-o tava cu putin ulei. Peste pulpa am pus cativa catei de usturoi taiati pe lung, si piper boabe. 

Am dat tava la cuptorul preincazit pentru cca 1 ora, la foc mediu, intorcand-o din cand in cand.  Cand carnea a inceput sa se rumeneasca, am pus cartofii taiati in jumatati, iar deasupra am asezat carnea si am mai lasat la cuptor cca 30 minute, intocand din cand in cand carnea.

Noi am servit carnita si cartofii cu muraturi, o bunatate!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute la cuptor