Pulpa de porc la cuptor

de gaby_gabytza in Porc, 27 Feb 2014 | 3575 vizualizari

 

multumesc dana cristea pentru reteta eu am modificato putin

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc
  • 3 linguri mustar clasic
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • rozmarin
  • 50 ml vin
  • 2 pahare apa
  • 3 rosii din conserva
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor:

Carnea o spalam bine dupa care o taiem felii. Intr-un castron amestecam mustarul, sarea, piperul, cimbrul, rozmarin, uleiul si rosiile tocate. Adaugam carnea in sos si acoperim cu o folie alimentara. Dam la frigider cca 1 ora. Asezam carnea in tava unsa cu ulei. Adaugam sosul deasupra si apa cat sa acopere carnea. Dam la cuptorul incalzit cca 1 ora Inainte cu cca 5 min sa fie gata carnea adaugam vinul

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc in folie