Pulpa de porc la cuptor - 300 !

de MotanLaOale in Porc, 5 Ian 2013 | 7041 vizualizari

 

Si asa, asa, incet dar sigur, am ajuns si la reteta cu numarul 300 alaturi de voi!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 2 morcovi
  • 50ml ulei
  • boia
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor - 300 !:

Bucata de pulpa se curata de grasime si pielite, se presara cu sare, piper si boia si se lasa in frigider o ora.

Se scoate din frigider si se prajeste in ulei pe toate partile 3-4 minute pana prinde crusta.

Se pune intr-o tava cu uleiul in care s-a prajit si se pun si morcovii curatati si taiati.

Se pune o cana de apa, se mai presara sare, piper, boia si se introduce in cuptor pentru 2 ore.

Se intoarce din cand in cand si se unge cu zeama din tava pana este facuta si se rumeneste frumos.

Se scoate din cuptor, se lasa 5 minute, se feliaza si se poate servi cu garnitura de morcovi care sunt o nebunie!

Eu am mancat-o si cu sos de gutui!

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor - 300 !" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la cuptor cu garnitura de mazare