Pulpa de porc impanata cu usturoi si carnat afumat

de gaby_duceag in Porc, 15 Ian 2012 | 10735 vizualizari

COMENTARII (117)

Ina 1

15.01.2012, 20:46

uite-asa am umpanat eu, duminica, un pui O bunatate!

Bucataras Medi 1

15.01.2012, 20:46

Eu am avut o pulpa de porc de aproximativ 20 cm.@ai masurat-o?

Corinuta 1

15.01.2012, 20:46

Serios? In : Mancaruri de post?

gaby_duceag 1

15.01.2012, 20:47

Corina, nu apucasem s-o aprob.

gaby_duceag 1

15.01.2012, 20:48

Medi, nu am masurat-o si fara prostii la reteta mea.
pls! pls!
ps. numai la ale tale avem voie"))

Mitinita 1

15.01.2012, 20:48

si mie tot masuratul mi-a sarit in ochi

Corinuta 1

15.01.2012, 20:50

Eeeei! Era haios, ditamai pulpoaca in mancaruti de post

Bucataras Medi 1

15.01.2012, 20:51

Miti eu stiu ca pe un site culinar se cantareste nicidecum se masoara

Bucataras Medi 1

15.01.2012, 20:52

numai la ale tale avem voie@atunci hai la mine Gaby

gaby_duceag 1

15.01.2012, 20:53

Medi fii cuminte

Rocsi 1

15.01.2012, 20:55

Iese o minunatie de pulpa si o mare bunatate!!!!

Bucataras Medi 1

15.01.2012, 20:55

pai nu sunt?

Ina 1

15.01.2012, 21:01

Serios? In : Mancaruri de post?

ela 1

15.01.2012, 21:03

mai fata...tu esti tare obsedata ,mereu te obsedeaza cate ceva

gaby_duceag 1

15.01.2012, 21:05

corect!)
da' nu lucruri rele)))

gaby_duceag 1

15.01.2012, 21:05

rocsi

MotanLaOale 1

15.01.2012, 21:09

bine arata si buna este

ela 1

15.01.2012, 21:09

diaconta 1

15.01.2012, 21:09

Deci carnatul tau a fost "ascultator" si a intrat cu usurinta am notat si ca "daca-i mai moale,il introducem nitel la congelator" asa ca sa se-nvete minte
n-am prea inteles daca dimensiunea pulpei se refera la grosime ori la lungime,ori daca-i mai aproape de glezna,ori de genunchi
parc-as face si eu da' cine sa manance?si nu tin nici post acuma
No,da' cine m-a pus sa vin aici,acuma am atatea probleme de dezlegat,ca parca vad ca n-o sa ma lamuresti

ela 1

15.01.2012, 21:11

Dia....

gaby_duceag 1

15.01.2012, 21:12

dia..ma cam doare capul

iry-gabriela 1

15.01.2012, 21:12

arata extraordinar......

diaconta 1

15.01.2012, 21:15

pai o fi de la ...pulpa ca si pe mine m-ar fi durut dupa asa festin

diaconta 1

15.01.2012, 21:18

Ela,hai sa plecam ca luam bataita

Bya Ralu 1

15.01.2012, 21:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc in sos de mustar la cuptor